Politika Haber Girişi : 06 Ağustos 2021 19:12

Dokunmadık gönül, sıkmadık el bırakmadılar...

Dokunmadık gönül, sıkmadık el bırakmadılar...
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, belediye başkanı Muhammet Sunar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ilçede saha çalışması yaptı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, belediye başkanı Muhammet Sunar ve yönetim kurulu üyeleri ilçede saha çalışması yaptı. 

Cuma namazı sonrası Hüseyin Avni Ulaş, Adnen Menderes, M. Solakzade Yunus Emre ve Abdurrahman Gazi olak üzere beş mahallede esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Palandöken İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, vatandaşların da sorunlarını dinledi. AK Parti olarak 19 yıldır esnafın yanında olduklarını belirten Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, '' Belediye başkanımız, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla bugün sahadaydık. Cumhurbaşkanımızın da talimat verdiği gibi dokunmadık gönül, sıkmadık el bırakmayacağız. AK Parti olarak, vatandaşımızın güvenine layık olamaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde nasılki esnafımızı yalnız bırakmadıysak bugün de bırakmayacağız. Her fırsatta vatandaşlarımıza nasıl destek olduysak bugün de bu desteği sürdüreceğiz'' dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.