Gündem Haber Girişi : 31 Ocak 2021 21:30

Dadaş sağ beke Pereira'yı aldı

Dadaş sağ beke Pereira'yı aldı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sağ bek transferinde nihayet mutlu sona ulaştı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sağ bek transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Uzun süre Nabil Dirar ile meşgul olan ancak Faslı oyuncunun son anda eski kulubüne gitme kararı alması ile bir anda ortada kalan Mavi Beyazlılar, Buhtan Butko'dan da sakatlık riskinin fazla olması nedeniyle vazgeçinde rotayı Trabzon'a çevirdi.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın isteği üzerine geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Portekizli sağ bek Joao Pereira ile anlaşma sağladı. Tecrübeli sağ bek bugün akşam saatlerinde Erzurum'a gelerek, yönetimle masaya oturdu. 

Yapılan görüşmelerin ardından tecrübeli oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Kendisini sezon sonuna kadar Erzurumsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Pereira'nın transferinin kısa bir süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Bu transferle birlikte Denizlispor'dan alınması gündemde olan sol bek Bergdich transferinden de vazgeçilmiş oldu.

Öte yandan Mavi Beyazlılar orta sahaya yapılacak takviye için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.