Gündem Haber Girişi : 12 Nisan 2017 19:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çirişli müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çirişli müjdesi
Ovit ve Kop Tünelleriyle Karadeniz'le Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni birleştirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum ? Bingöl arasında Çirişli tünelinin de yapılacağını açıkladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ovit ve Kop Tünelleriyle Karadeniz'le Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni birleştirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum ? Bingöl arasında Çirişli tünelinin de yapılacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'le Erzurum arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak Ovit, Kırık ve Dallıkavak Tünellerinin bölge ticareti için yeni nefes boruları olacağını, Londra'dan Pekin'e kesintisiz raylı sistem ulaşımını sağlayacak ipek demiryolunun Ankara-Sivas-Erzincan hattını Erzurum üzerinden Kars'a bağlayacak hattının proje ihalesine yakında çıkılacağını aktardı. Erzurum ? Bingöl karayolunda bulunan Çirişli Dağı'na ise Çirişli Tüneli'nin yapılacağı müjdesini veren Erdoğan, "Çirişli Tüneli için çalışmalar tamamlandı. Dağları delmeye devam ediyoruz"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.