Ekonomi Haber Girişi : 09 Mayıs 2014 15:37

Çizmelioğlu Kongre Caddesi'nde...

Çizmelioğlu Kongre Caddesi'nde...
Süt ve süt ürünleri sektöründe lider marka olan Çizmelioğlu, yeni yatırımını Kongre Caddesi'nde yaptı. Marketin dün yapılan açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Süt ve süt ürünleri sektöründe lider marka olan Çizmelioğlu, yeni yatırımını Kongre Caddesi'nde yaptı. Marketin dün yapılan açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Süt ve süt ürünleri sektöründe Erzurum'un lider markaları arasında yer alan Çizmelioğlu yeni yatırımlarına devam ediyor.  Terminal Caddesi'nin ardından ikinci fabrika satış mağazasını dün Kongre Caddesi'nde açan Çizmelioğlu, burada ki büyük bir eksikliği de gidermiş oldu.
Marketin açılışına Büyükşehir belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ESOB Başkanı Rasim Fırat, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, DÜZGÜN Market Yönetim Kurulu Başkanı  İskender Düzgün, Doğu Anadolu Perakendeciler Birliği Başkanı Ömer Düzgün, Çizmelioğlu Yönetim kurulu Başkanı Emre Çizmelioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Veli Velioğlu Hoca'nın duasıyla gerçekleştirilen açılış sonrasında vatandaşlar bol bol alışveriş yaptı. ESOB Başkanı Rasim Fırat, "Bu tür yatırımların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Her yatırım istihdam demek. Çizmelioğlu,ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerinden yeni yatırımlar bkliyoruz"dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.