Gündem Haber Girişi : 19 Ağustos 2014 10:43

Çintimar: Benim sistemime uymayan gider...

Çintimar: Benim sistemime uymayan gider...
Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, masaya yumruğunu vuruyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, masaya yumruğunu vuruyor. Avrupa Şampiyonası'nı sadece bir bronzla kapatan federasyon, radikal kararlar almak için harekete geçiyor. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Fatih Çintimar şunları söyledi:
"Avrupa şampiyonasında beklediğimiz sonucu alamadık. Bunun bahanesi ya da şikayeti yok. Sporcularımız burada yarışamadılar. Buraya gelirken barajı aşan sporcularımız, aştıkları dereceleri burada yapsalar 7 tane madalyamız olacaktı. Burada federasyon olarak bizim de eksiğimiz var. Bunları tamamlama adına çalışıyoruz. 

ACILARI BİZ ÇEKİYORUZ

Daha önce yapılmış işlerin de biz burada acısını çekiyoruz diye düşünüyorum. Önümüzdeki dönemlerde sporcularımızı daha iyi takiple daha iyi antremanla ve artık bireysel değil, toplu çalışmalarla önümüzdeki yıllara genç jenerasyonlarla birlikte yeni ekip hazırlayarak yola devam edeceğiz. Artık kimse kafasına göre takılamaz. Benim sistemine uymayan gider.

DOPİNGE SIFIR TÖLERANS

Geçen yıl dopingde Avrupa'nın en önde gelen ülkesiydik ama bu sene çok şükür şu ana kadar sıfır toleransla ve sıfır rakamıyla gidiyoruz. En azından kimse bize 'doping yaptınız' deme hakkını bulamayacak. Geldik, yarıştık şansız bir şekilde kaybettiğimiz madalyalar oldu. İşte İlham'ın madalyası, Elvan'ın taktik hatası, Ali'nin 5000 metrede şanssız çıkışı, Polat'ın son anda 4. olması ve elenmesi, Ramil'in finalde çok iyi yarışmasına rağmen madalya getirememesi çok kötü."

Kaynak: Akşam

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.