Politika Haber Girişi : 24 Nisan 2023 12:47

CHP'li Koç, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmıyor...

CHP'li Koç, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmıyor...
CHP Erzurum Milletvekili Dr. Ayhan Koç saha çalışmalarını hızlandırdı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Bayramı ilçelerde geçiren Ayhan Koç, Karaçoban'da Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Esnaf ziyaretleri yaptı. 

 

 

CHP Erzurum milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç'un hızına kimse yetişemiyor.

 

Karaçoban'da Deva Partisi ile birlikte seçim koordinasyon merkezi açan CHP Milletvekili adayı Ayhan Koç, ilçede esnaf ziyaretleri yaptı.

 

 

 

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Koç, " Emeklerimizin karşılığını İnşallah 14 Mayısta alacağız. Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan bu ilgi, teveccüh omuzlarımızdaki sorumluluğu bir kat daha arttırıyor. Bu millet feraset sahibidir. Neyin ne olduğunu gayet iyi bilir. 21 yılda geldiğimiz noktayı gayet iyi görüyor. Türkiye'nin ikinci yüzyılı için, bir kadro değişikliğinin şart olduğunu biliyor." dedi. 

 

 

 

 

Bayramın son günü Erzurum'da Cumhuriyet Caddesinde İl Teşkilatıyla birlikte vatandaşlara karanfil dağıtan Koç'a, vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. 

 

 

 

 

 

Ardından Palandöken İlçesinde SKM'de vatandaşlarla buluşan Koç burada bir açıklama yaptı.

 

 

 

 

 

 

Koç açıklamasında şunları söyledi; " Buruk bir Ramazan Bayramı yaşıyoruz. Yaşanan Deprem sonrasında yaşananlar hepimizin yüreğini sızlatıyor.

Sadece Doğal afet olarak yaşadığımız deprem değil, Ekonomik bir afetle de karşı karşıyayız.

Bir tek soğanın 5 TL olduğu şu günlerde ekonomik afet de yurtdaşımızın canını yakıyor.

 

 

 

 

Ne diyor ozan türküsünde, 

Bayram gelmiş neyime anam anam garibem
Kan damlar yüreğime anam anam garibem
Yaralarım sızlıyor anam anam garibem
Gülmek benim neyime anam anam garibem

 

 

İşte yurtdaşı bu garipliğinden, bu sahipsizliğıinden kurtaracağız. Mutlu, huzurlu bayramlar yaşamasını sağlayacağız. 

 

 

Bakın Erzurum'da ittifak ortağıyla birlikte 6 vekilin 5'i iktidar partisi almış. 21 yıldır bu milletvekilleri şehre ne kazandırdı? Her geçen gün nüfus kaybediyoruz. Büyükşehir olma sınırı olan 750 bin nüfusunun altına düştük. Hani hızlı tren nerede, Hani Tekman Tuneli nerede, Hani söylemez Barajı, Hani Kırık, Dallıkavak tunelleri neden hala tamamlanamadı?

Bir vaadleri vardı, şehir içi hafif raylı sistem, bakanlık yatırım planına aldı demişlerdi, hani nerede?

Erzurum'da istihdamı artıracaklardı, gençlere istihdam olanağı sağlayacaklardı, hiç ikinci organize sanayi bölgesine gittiniz mi, devletin milyonlarca lirasının nasıl heba edildiğini gördünüz mü? Kimden hesap soruldu? 

Erzurum, turizmden alması gereken payı neden hala alamadı?

Liglerde takımı olmayan ilçelere bile stadyum yapılırken, Erzurum'a bir stadı çok gören sizler değil misiniz?   

 

 

Anlatacak çok şey var. Bize bol keseden vaat veriyorsunuz diyenler, sizler Erzurum için verdiğiniz hangi sözü tuttunuz? 20 Yıldır tek başınıza iktidardasınız, 20 yılda yapamadıklarınızı, bir kez daha bize yetki verin yapacağız diyorsunuz. Buna artık vatandaş inanmıyor." dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.