Gündem Haber Girişi : 06 Eylül 2021 11:08

CHP'de taciz şoku... Erzurum İl Başkanı görevden alındı...

CHP'de taciz şoku... Erzurum İl Başkanı görevden alındı...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, parti binasında çalışan çaycı kadını taciz ettiği iddiası üzerine görevden alındı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, parti binasında çalışan çaycı kadını taciz ettiği iddiası üzerine görevden alındı.
İddiaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, henüz ismi bilinmeyen parti binasındaki çaycı bir kadını taciz ettiği ve ses kayıtlarının ortaya çıkması üzerine CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.
Sosyal medyaya yansıyan ses kayıtlarının ardından birçok kullanıcı tarafından tepki alan o anların ardından harekete geçildi ve İl Başkanı Oğuz’un görevine son verildi.

 

OĞUZ: BU BİR KOMPLODUR

 

Öte yandan CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz yaşananların bir Komplo olduğunu belirterek kendini savundu. Oğuz'un bir gazeteye yaptığı açıklama şöyle; 

 

"Bu olaylar, 1 yıl önce malum kişi ile basit denilecek konuşmanın dışında başka hiçbir şey olmamıştır. Benden para talebinde bulunan kişiler, bunu kabul etmemem halinde A Haber'e para karşılığında satacaklarını söyleyip, beni tehdit ettiler. Ben de ellerinden geleni ardınıza koymayın dedim. Anlaşılan A Haber'e para karşılığında gerçekle ilgisi olmayan bu ses kaydını servis etmişler" diye konuştu.

 

 

 

"Ne olduğu belli olmayan kişiler, şahsıma ve aileme asla zarar veremeyecekler!"

 

"Söz konusu konuşmanın dışında hiçbir eylemim ve hareketim olmadı" diyen Oğuz, "Malum şahsın, beni tuzağa düşürmek için önceden ses kaydını benden habersiz açtığını ve kayıt yaptığını öğrenir öğrenmez konuyu yargıya taşıdım. Bir yıl önce olan olayın ortaya atılmasıyla birlikte, 3 ay önce söz konusu kişinin, kendi isteğiyle ve hiçbir sebep göstermeksizin işi bırakıp gitmesi böyle bir tezgahın ilk parçasıdır. Kurban Bayramı'nda kurbanlık hayvanlarımı satıp parayla döneceğimi hesaplayan bu kişiler komplo ve tezgahın son oyununu oynamak istediler. Bu oyunun sonucu ve şekli işlerine gelmediği için öncelikle benim bu konuyu yargıya taşıyabileceğimi akıllarının ucundan bile geçirmediler. Yıllardan beri ne olduğu belli olmayan kişiler, şahsıma ve aileme asla zarar veremeyecekler" ifadelerini kullandı.

"Yargı gereğini yapacaktır"

"Adı birçok yolsuzlukla anılan Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Melih Gökçek de hazine bulmuş gibi yarım alıntı yapılmış kayıtlardan kendine pay çıkararak, CHP kimliğine ve geçmişine hakaret edecek kadar düştü" diyen Oğuz, "Yaptıkları yanlışları ve  işlediği günahları boyunlarını kat kat aşmıştır. Söz konusu olay ile ilgili bütün iftiralar yargıdadır. Yargı gereğini yapacaktır. Aynı şekilde iftira atan ve bu iftiraları söz konusu CHP'li biri olunca, doğruluğunu sorgulamaktan aciz olan ve bunu haberleştirmekte geri durmayan sözde haberleri yayan, paylaşan bu tezgaha ortak olan her kötü niyetli kişi ve kişiler yargı önünde hesap verecekler" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.