Politika Haber Girişi : 02 Mayıs 2023 18:29

CHP ADAYLARI AŞKALE VE ÇAT'TA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

CHP ADAYLARI AŞKALE VE ÇAT'TA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
CHP Erzurum Milletvekili adayları, Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş, Aşkale ve Çat ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayları Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş hız kesmenen 14 mayısta yapılacak olan seçimler için çalışıyor. Aşkale ve Çat ilçelerini ziyaret eden adaylar, ilçe başkanlıklarında partililerle görüştü, esnaf ziyaretleri yaptı. 

 

Çat'ta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Dr. Ayhan Koç, " Bizler çok rahat bir seçim dönemi geçiriyoruz. Gittiğimiz yerlerde çok şükür ki, her fırsatta, ‘ Kul hakkı yemedim, yemeyeceğim’ diyen Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyoruz. Hakkı, Hukuku, Adaleti savunan kadrolara oy istiyoruz.” dedi.

 

 

 

Çat'ın hakettiği hizmeti alamadığını savunan Koç, " Çat'ta köylü perişan, çiftçi perişan, ilçenin nüfusu her geçen gün eriyor. Gençler işsizlik yüzünden Çat'ı terk ediyor. 21 yılın sonunda gelinen nokta ne yazık ki bu. Söz veriyoruz Çat'ta 14 mayıstan sonra hakkını alacak." dedi. 

 

 

 

 

Sahada aktif bir biçimde çalışan Genç iş insanı, CHP Milletvekili Adayı Serhat Can Eş de Aşkale ziyareti sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Yol uzun, yol meşakkatli. Biz bu yolu yürümeyi genç yaşta başladık. Ömrümüz vefa ettiği müddetçe de bu şehir insanına hizmet getirebilmek için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu şehir insanı her şeyin en iyisine layık. Ancak bizlere 'size lutfettiklerimizle yetineceksiniz' diyorlar.  İtiraz ediyoruz. Bu düzeni 14 Mayıs seçimlerinde Dadaşların helal oylarıyla yıkacağız." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.