Politika Haber Girişi : 09 Şubat 2024 13:24

Çelik: Yandaşı değil, liyakati esas alacağız...

Çelik: Yandaşı değil, liyakati esas alacağız...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, belediyecilik anlayışının ip uçları verdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti'nin mühendis Belediye Başkan adayı Fatih Çelik, Nisa Suresi 58. ayeti hatırlatarak, " Cenab-ı Allah şöyle buyurmaktadır; Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor. İşi ehline vermekbizim temel ilkemiz olacak. Yandaşı değil, liyakati esas alarak hizmet edip vatandaşı önemseyeceğiz." dedi. 

 

 

Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Çelik, " Meşveret edeceğiz, ortak aklı ön plana çıkaracağız. Aziziyelinin talepleri doğrultusunda önceliklerimizi belirleyeceğiz, Şeffaf olacağız. Belediyelerimizin gelir gider tablolarını aylık rutin bir biçimde kamuoyuyla paylaşacağız. İhalelerimizi canlı yayında herkesin görebileceği bir biçimde şaibelere mahal vermeden gerçekleştireceğiz. Belediyenin kaynaklarını adaletli bir biçimde hizmete dönüştüreceğiz. İsrafın önüne geçeceğiz. Yandaşı, candaşı değil, vatandaşın memnuniyetini esas alarak çalışacağız. Vatandaşımızın her sorunuyla ilgileneceğiz, bu iş bizim işimiz değil demeyeceğiz. Kapılarımız sonuna kadar vatandaşa açık olacak, Kapalı, şifreli kapılar ardında oturmayacağız. İnanın daha İYİ'si var." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.