Gündem Haber Girişi : 12 Şubat 2024 12:22

Çelik, esnafın sıkıntılarını dinledi...

Çelik, esnafın sıkıntılarını dinledi...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, seçim bölgesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Çelik, " Esnafımıza bir dokunup bin ah işittik." dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Saha çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, esnafın sıkıntılarını dinledi. "Ekonominin temel taşlarından olan esnafımız, yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerin başında gelmektedir" diyen Çelik, belediye olarak esnaf ve sanatkarın korunması için gerekli tedbirleri alacaklarını kaydetti. 

 

 

"Esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik" diyen İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, " Belediye Başkanı seçilmemiz halinde, Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin, ticari faaliyetlerini daha verimli yürütebilmelerine katkı sağlamak amacıyla sürdürülebilir kurumsal bir rehberlik sistemi oluşturacağız. Bir belediye başkan yardımcımız koordinesinde oluşturacağımız birimle, esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin yeni pazarlara ulaşabilmelerine ve yeniliklere hızlı uyum sağlayabilmelerine katkı vereceğiz. Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin, aile işletmelerimizin kurumsallaşabilmesine, daha uzun ömürlü işletmelere dönüşebilmelerine yönelik danışmanlık hizmetlerini sürekli ve kurumsal kılacağız." dedi. 

 

 

 

 

"20 yıldır yerelde iktidar olanların aksine esnafımızın taleplerine kulak vereceğiz." diyen Çelik, " Esnafımız, sattığı malı yerine koyamıyor. fiyatlardaki dengesizlikten en çok onlar etkileniyor. BAĞKUR pirimlerini bile ödemekte zorlanıyor. Kiralardaki artışlar nedeniyle zor günler geçiriyor. Bu güne kadar Belediye'nin esnaflarla ilgili hiç bir proje üretememesinden,destek alamadıklarından yakınıyorlar. Göreve gelmemiz halinde, esnafımızın gelirlerini artırabilmek adına elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.