Gündem Haber Girişi : 02 Kasım 2013 09:36

Bu da mı yalan Sayın Küçükler?

Bu da mı yalan Sayın Küçükler?
Yakutiye Belediyesi'nin Hasanibasri'deki 23 bin 500 metrekarelik arsayı 17 milyon 600 bin TL bedelle ihale etmesinin ardından gözler bir kez daha Büyükşehir Belediyesi'nin MNG'ye sattığı otogar arsasına çevrildi.
Orkun ÇİZMELİ'nin haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Yakutiye Belediyesi'nin Hasanibasri Mahallesi'ndeki 23 bin 500 metrekarelik arsayı Karadayı-Bakaç-Kara konsorsiyumuna 17 milyon 600 bin TL bedelle ihale etmesinin ardından gözler bir kez daha Büyükşehir Belediyesi'nin MNG'ye sattığı otogar arsasına çevrildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in MNG'ye metrekaresi 400 liradan satılan arsayla ilgili yapılan eleştirilere, "Erzurum'da bu fiyata arsa mı var?" karşılığını verirken, Yakutiye Belediyesi de dünkü ihalede bahse konu arsayı metrekaresi 765 liradan sattı. Bu gelişme Başkan Küçükler'in tezini çürütürken, tartışmaları da yeniden alevlendirmiş oldu. 
MNG'ye ihale edilen otogar arsası Büyükşehir Belediyesi'nin başını bir kez daha sıkıntıya soktu. MNG'nin ihalenin yapıldığı tarihlerdeki CEO'su Abiş Hopikoğlu'nun da "ucuza aldık" dediği arsayla ilgili olarak eleştirileri Kardelen TV'de katıldığı Soruyorum programında yanıtlayan Başkan Küçükler, "Erzurum'da metrekaresi 400 lira olan arsa var mı? Bu fiyata alacak olan varsa ben bugün otogar arsasını ona satarım" diyerek kendisini savunmuştu. Yakutiye Belediyesi'nin dün gerçekleştirdiği ihalede, otogar arsasından çok daha az kıymete sahip bir arsayı 765 liradan satması, bu tartışmayı yeniden alevlendirdi. Başkan Küçükler'in bu gelişmenin ardından kendisini nasıl savunacağı ise merak ediliyor..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Saltukemre 03 Kasım 2013 21:07

    Nasıl savunacak savunursa dahada batar koltugunda son gunlerini yasiyor zaten bu memleket inanın onumuzdeki 2 sene sayın kucuklerin doneminden daha buyuyecek memleketimin gozu aydin olsun simdiden ;)