Gündem Haber Girişi : 14 Şubat 2014 16:01

Bir bögürtme twiti de Zekai Kaya'dan...

Bir bögürtme twiti de Zekai Kaya'dan...
Aksak ve Yıldız arasında yaşanan "böğürtme" tartışmasının ardından MHP İl Başkanı Kaya da twitter'da bögürtmeli bir mesaj yayınladı...
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ile Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Derneği Federasyonu (DASİDEF) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız arasında yaşanan "bögürtme" tartışmasının ardından ikinci "böğürtme" vakası yaşandı. MHP İl Başkanı Zekai Kaya, bugün kendine ait twitter hesabından zemir zemberek bir tweet attı. Kaya, "Arsızları,hırsızları,yolsuzları 31 Mart sabahı Erzurum'dan böğürte böğürte layık oldukları yere göndereceğiz !" dedi. 
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak'ın telefonda tartıştığı DASİDEF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız'a, "Sizleri böğürte böğürte bu ülkeden çıkartacağız, devletten temizleyeceğiz. Sen göreceksin" dediği iddia edilmiş, Aksak bu iddiaları yalanlamıştı. 
Seçimlere kısa bir süre kala yaşanan "böğürtme" tartışmasının ikinci perdesini ise MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya araladı. Kaya, bugün 15.20 sıralarında kendisine ait twitter hesabından oldukça sert bir açıklama yaptı. Kaya tweet mesajında "Arsızları,hırsızları,yolsuzları 31 Mart sabahı Erzurum'dan böğürte böğürte layık oldukları yere göndereceğiz!" dedi.
Kaya'nın bu tweet'inin siyasi gündemi uzun süre meşgul etmesi bekleniyor...


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.