Gündem Haber Girişi : 19 Mart 2023 02:40

Bir ayağı Erzurum'da bir ayağı Adıyaman'da...

Bir ayağı Erzurum'da bir ayağı Adıyaman'da...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Deprem bölgesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Adıyaman'da depremzedeleri yalnız bırakmayan Başkan Sekmen, bu süreçte Erzurum'u da ihmal etmedi.

Levent AKPINAR'ın haberi...

 

EKSİ25HABER / ERZURUM - Deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat sabahı bölgeye gitti. Adıyaman ve Malatya'da koordinasyonu sağladı. Enkazların kaldırılmasından çadırkentlerin kurulmasına, yardımların dağıtılmasından, çöken altyapıların onarılmasına kadar kısa sürede önemli işlere imza attı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı çalışmalarla depremzedelerinde gönlünde taht kurdu.

 

BİRGÜN ADIYAMAN DA BİRGÜN ERZURUM DA

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından deprem gecesi bölgeye gönderilen ve Adıyaman'da görevlendirilen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin yeniden inşaası için kolları sıvadı. Bir çok alanda koordinasyonu sağlayan ve Erzurum'daki tüm ekipleri bölge için seferber eden Sekmen, şehirde depremin izlerinin kısa sürede silinmesinde büyük rol oynadı. Hem enkazların kaldırılmasında hem de altyapı onarımında ekibiyle birlikte gece-gündüz çalışan Başkan Sekmen, Erzurum'u da ihmal etmedi. Deprem bölgesinde kaldığı süre boyunca Erzurum'da devam eden çalışmaları yakından takip eden Sekmen, günü birlik Erzurum'a gelerek çalışmaları yakından takip etmeyi de ihmal etmedi.

 

DEPREMZEDELERİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

 

Yaklaşık bir ay boyunca adıyaman'da kalan ve depremzelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Mehmet Sekmen, olası aksaklıklara da anında müdahale etti. Çadırları tek tek dolaşarak eksiklikleri yerinde tespit eden Başkan Sekmen, Adıyamanlıların gönlünde taht kurdu. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.