Politika Haber Girişi : 15 Kasım 2013 02:01

BDP'de rekor başvuru...

BDP'de rekor başvuru...
BDP'de aday adayı patlaması yaşanıyor... Güney ilçelerde belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru sayısı 30'a ulaştı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Erzurum'da iddialıyız... Bir kaç tane belediye alacağız" açıklamalarının ardından Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban ve Çat'ta Belediye başkanı aday adaylığı başvurusunda büyük artış yaşandığı öğrenildi. 
Mart 2014'te yapılacak olan seçimlerde gözünü güney ilçelere diken BDP'de bugüne kadar Karayazı 13, Karaçoban 5, Tekman 11, Çat 1 ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise 1 kişi başvuruda bulundu. Genel merkezin aday adaylığı başvuru süresini 1 hafta daha uzatıldığını duyurmasının ardından bu sayının daha da artması bekleniyor...

BÜYÜKŞEHİR İÇİN BİR BAŞVURU

BDP'de güney ilçelerinin yanı sıra Erzurum Büyükşehir Belediyesi için de Ali Beyköylü'nün başvuruda bulunduğu öğrenildi. Ticaretle uğraşan Beyköylü'nün aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor... 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.