Gündem Haber Girişi : 25 Mayıs 2023 17:19

Başkan Yaşar: Sokaklarımızda çözülmemiş tek bir konu kalmasın istiyoruz...

Başkan Yaşar: Sokaklarımızda çözülmemiş tek bir konu kalmasın istiyoruz...
AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Çat'ta muhtarlarla bir araya geldi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Çat'ta muhtarlarla bir araya geldi...

 

Muhtarların sorunlarını dinleyen başkanlar, yaz sezonunda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Muhtarlarla yapılan toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, '' AK Parti Erzurum İl Başkanımız Sayın Av. İbrahim Küçükoğlu, İlçe Başkanımız Sn. Mahmut Kaya, İlçe Koordinatörümüz Sn. Cüneyt Yıldız, Muhtarlar Dernek Başkanımız Sn. Umut Çimen, Cumhur ittifakımızın Çat ilçe başkanları, Meclis üyelerimiz, teşkilatımız ve kıymetli muhtarlarımız ile Meclis toplantı salonumuzda bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantılarımızı gerçekleştirdik. Muhtarlarımız mahallelerimizdeki ihtiyaçlarını, taleplerini bizlere ilettiler, sağ olsunlar!..Biz de dinledik, notumuzu aldı. 14 Mayıs seçim sürecinde desteklerini arttırarak devam ettiren mahalle sakinlerimize, katılımlarından dolayı değerli muhtarlarımıza; İl Başkanım ve şahsım adına teşekkür ediyorum''dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.