Gündem Haber Girişi : 08 Nisan 2017 17:07

Başkan Sekmen'den kıskandıran referandum performansı..

Başkan Sekmen'den kıskandıran referandum performansı..
Yaklaşık 2.5 ay gibi kısa bir sürede gitmedik ilçe, uğramadık köy bırakmayan Sekmen'in 20 bin kilometre yol yaptığı öğrenildi.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in referandum gezilerinde gösterdiği olağanüstü performans büyük takdir topluyor. Yaklaşık 2.5 ay gibi kısa bir sürede gitmedik ilçe, uğramadık köy bırakmayan Sekmen'in 20 bin kilometre yol yaptığı öğrenildi.
16 Nisan'da gerçekleştirilecek Anayasa Referandumunda Erzurum'da rekor düzeyde "evet" çıkması için büyük çaba harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çat'tan Şenkaya'ya, Oltu'dan Hınıs'a kadar 18 ilçeyi en az üç kere ziyaret etti. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın da ilçe ziyaretlerine eşlik eden Sekmen bu performansıyla bir rekora imza atmayı da başardı.

İLÇELERDE SEVGİ SELİYLE KARŞILANIYOR

Görev süresi boyunca bir çok ilçe ve köyde hem altyapı hem de üst yapı hizmetlerinin tamamlanması için ekipleri seferber eden Sekmen vatandaşların ilgisi de yoğun oluyor.

"EVET" OYLARINDA Kİ ARTIŞTA BELEDİYE HİZMETLERİNİN ROLÜ BÜYÜK

Evet oylarında büyük bir artışın yaşandığı bir çok ilçede belediye hizmetlerinden memnuniyet oldukça yüksek. HDP'li belediyelerin vurdumduymazlığı nedeniyle bugüne kadar hizmetten yoksun kalan güney ilçelerde Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları dikkatlerden kaçmıyor.  Sekmen'le birlikte hizmetle tanıştıklarını belirten vatandaşlar, 'HDP'li belediyeler göreve başlar başlamaz bize sırtını döndü. Derdimizi, sıkıntılarımızı Başkan Sekmen'e anlatıyorduk. Bugüne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Bu hizmetler karşılığında tabi ki oyumuzu 'evet'ten yana kullanacağız" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.