PolitikaHaber Girişi : 23 Mayıs 2025 12:26

Başkan Sekmen'den Şenkaya Belediyesi'ne; Bahane değil, çözüm üretin...

Başkan Sekmen'den Şenkaya Belediyesi'ne; Bahane değil, çözüm üretin...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şenkaya Belediyesi tarafından bazı sosyal medya platformları üzerinden yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şenkaya Belediyesi tarafından bazı sosyal medya platformları üzerinden yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi. Başkan Sekmen yaptığı yazılı açıklamada ''Bahane değil çzüm üretin''dedi.

 

Şenkaya Belediyesi bazı sosyal medya platformları üzerinden ilçedeki altyapı eksiklikleri ve yol sorunlarını gündeme getirmiş ve yapılması gereken bu işlerin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştı. Bu iddialar üzerine yazılı bir açıklama yapan Başkan Sekmen, Şenkaya Belediyesini sert bir dille eleştirdi. Şenkaya Belediye Başkanlığı'nın kendi sorumluluğunda olan mahalle içi yollardaki problemi çözmek yerine kendi hizmet eksikliklerini kurumlararsı sorumluluk paylaşımına aykırıdır''dedi.

 

İşte Başkan Sekmen'in yaptığı o yazılı açıklama;

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.