Gündem Haber Girişi : 17 Eylül 2021 13:59

Başkan Sekmen'den iddialı 2023 öngörüsü...

Başkan Sekmen'den iddialı 2023 öngörüsü...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2023 seçimleriyle ilgili hayli iddialı bir öngörüde bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2023 seçimleriyle ilgili hayli iddialı bir öngörüde bulundu. Başkan Sekmen, 2023 seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2018 seçimlerinden çok daha fazla oy alarak kazanacağını savundu, “2023’den sonra muhalefetteki tüm partiler dağılacak, yok olup gidecekler” iddiasında bulundu.

 

Palandöken Belediyesi’nin yaklaşık 50 milyon TL’yi bulacak Katı Atık Getirme Merkezi, Şantiye Kompleksi ve Asfalt Plenti Tesisinin temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin muhalefet anlayışın halktan geçer not almadığını savundu. Cumhur İttifakı’nın her geçen gün oylarını artırdığını ifade eden Başkan Sekmen, “Kimse heyecanlanmasın, Cumhur İttifakı dimdik ayakta ve milletimizin umudu durumundadır. 2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu durum sandığa yansıyacaktır. Bakın buradan iddialı bir şekilde söylüyorum. 2023 seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2018 seçimlerinden çok daha fazla oy alarak kazanacak. Bunu şimdiden görebiliyorum. Muhalefet partileri de bu seçimlerden sonra dağılıp, gidecek, birçoğu da yok olacak. Bu anlayışla devam ettikleri sürece yok olmaya da mecburlar” diye konuştu. 

 

Türkiye’ye ve Erzurum’a hizmete odaklandıklarını ifade eden Başkan Sekmen, “Bugün Palandöken Belediyesi’nin temel atma törenindeyiz. Son aylarda dikkat ederseniz sürekli bir hizmet açılım törenin de ya da yeni bir hizmetin temel atma töreninde bulunuyoruz. Biz ülkemize, şehrimize sevdalıyız. Tüm AK Parti kadroları birbiriyle müthiş bir uyum içerisinde, hizmet etmeye odaklanmışız. Bizim yapacak daha çok ve birbirinden önemli işlerimiz var” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.