Spor Haber Girişi : 08 Aralık 2023 16:00

Başkan Sekmen'den Erzurumspor FK'ya moral ziyareti...

Başkan Sekmen'den Erzurumspor FK'ya moral ziyareti...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor FK’yı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor FK’yı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın da katıldığı ziyarette Teknik Direktör Hakan Kutlu ile ve futbolcularla sohbet eden Başkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kulübe olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Başkan Sekmen, ziyaretle ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımında; “Şehrimizin asil ruhu, mavi beyaz sevdamız Erzurumspor’umuzun futbolcularıyla bugün kulüp binasında bir araya geldik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın daima yanında olacağız. Biz; yönetimimiz, teknik heyetimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımızla çok büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.