Gündem Haber Girişi : 15 Nisan 2021 16:46

Başkan Orhan'ın SÜRPRİZ paylaşımı heyecan yarattı...

Başkan Orhan'ın SÜRPRİZ paylaşımı heyecan yarattı...
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya hesaplarından bugün yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya hesaplarından bugün yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Takipçileriyle; “Var elbet bizim de bir sürprizimiz!” mesajını paylaşan ve ardından “Bekleyin!” diyen Başkan Orhan’ın kamuoyunun karşısına nasıl bir sürprizle çıkacağı merak ediliyor.

Sosyal medya platformu Twitter ve Facebook’taki resmi hesaplarından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, yapacağını söylediği sürprizin ne olacağı ve bunu ne zaman açıklayacağı henüz bilinmiyor.

Bazı vatandaşlar, Aziziye Belediye Başkanı Orhan’ın böyle bir paylaşım yapmış olmasının ardında sıra dışı bir durumun bulunduğunu ifade ederek, “Başkan Orhan belli ki gündeme yine damgasını vuracak. Yapacağı sürpriz sadece Aziziye’ye mi yoksa Erzurum’a mı yönelik, onu da ayrıca çok merak ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.