Politika Haber Girişi : 18 Şubat 2014 13:07

Başbakan'dan CHP'ye: Hocanızın ananaslı kasetini de yayınlayın...

Başbakan'dan CHP'ye: Hocanızın ananaslı kasetini de yayınlayın...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan başta CHP ve Cemaat'i hedef tahtasına oturttu, çok sert konuştu.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Kılıçdaroğlu'na sert bir şekilde seslenen Başbakan Erdoğan, CHP'nin geçtiğimiz haftaki grup toplantısında kendisinin ses kaydınının dinletilmesini eleştirdi. "CHP'ye çağrı yapıyorum. Arkanızdaki perdeden CHP eski başkanınızın görüntülerini de yayınlayın." dedi. Yine Kılıçdaroğlu'na seslenen Başbakan daha sert bir şekilde Fethullah Gülen'i işaret ederek,"Patronunun ananaslı, tesbihli, Ugandalı ses kaydını da yayınla. Açın beddua görüntülerini Hocanız dua etsin siz de CHP grubunda hep beraber amin deyin."şeklinde konuştu.

'O GÖRÜNTÜLERİ DE YAYINLAYIN'

CHP genel başkanı ses sistemi kurdurmuş. Yasak olan ses kayıtlarını dinletiyor. Bu dinlemeler hukuk çiğnenmek suretiyle dosyalara konulmuştur. Kamuoyuna sızdırılmıştır. Ortada bırakın hukuku çiğnemeyi, bırakın suç işlemeyi, çok açıkve net şekilde ihanet vardır. Madem öyle, madem kuralsızlık bu boyutlara ulaştı. CHP'ye çağrı yapıyorum. Bugün de arkanızdaki perdeden CHP eski genel başkanıyla ilgili internete verilen bizim engellediğimiz o görüntüleri de yayınlayın. Aynı şekilde yine genel başkan yardımcı mı bilemiyorum, onunla ilgili de yayınlar yapıldı. Onu da engelledik, onu da yayınlayın. Madem bu kadar ahlakı ayaklar altına alındınız, bugün de rüşvet pazarlıklarını, yamyam itiraflarını da yayınlayın. Eğer cesaretiniz varsa bugün de patronunuz ananaslı tespihli uganda'lı ses kayıtlarını yayınlayın. Açın o beddua görüntülerini, hocanız beddua etsin, siz de CHP'liler olarak hep birlikte amin deyin.

'ŞÖYLE BİR KARİKATÜR VAR BİR YERDE'

Bugün baktım bir tane şöyle karikatür var bi yerde. Malum medya diyeceğiz artık. İşe alınmada veya memur alımında jüri, karşısında imtihana girecek olan güya üç tane önünde AK Parti kendilerine göre parti koymuşlar. Üç tane AK Partili dolayısıyla onları devlete alıyor. Bunları siz yaptınız siz. Siz paralel devleti oluştururken sizin düşüncenizde olmayan kimseyi devlete almak istemediniz."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.