Politika Haber Girişi : 29 Kasım 2013 15:52

Başbakan Erdoğan, Parti Teşkilatını Uyardı

Başbakan Erdoğan, Parti Teşkilatını Uyardı
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, parti teşkilatına bir dizi öğütlerde bulunarak başarının formülünü açıkladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başbakan Recep Tayyip ErdoğanAnkara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partililere hitap etti.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UYARDI

Konuşmasında muhalefet yönelik sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, çalışma arkadaşlarına da çeşitli uyarılarda bulundu. "Bu partinin genel başkanı olarak eğer imkanım olsa 780 bin kilometre kare içindeki her bir hanenin kapısını çalmak için, onlara misafir olmak için, çay içip hasbıhal etmek için koşarım" diyen Erdoğan aynı şeyi çalışma arkadaşlarının da yapması gerektiğini belirtti.

SİYASET DERSİ VERDİ

Parti teşkilatına uyarılarda bulunan Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Bütün yoğunluğumuza rağmen de bunu fırsat buldukça yapıyorum. Eğer ben bunu arzuluyorsam genel başkan yardımcılarımızdan bakanlarımıza, milletvekillerimizden il ilçe başkanlarımıza, belde ve belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, sandık müşahitlerimize kadar her bir arkadaşım da bunu arzulamalı ve yapmalıdır.

"SEN HELE BİR GİT"

Ganimet peşine düşen daha en baştan kaybeder. Meselesi makam olan şimdiden kaybetmiştir. Nasıl olsa kazanacağız diyerek oturduğu yerden kalkmayan seçimi kazansa bile kaybetmiştir. İşte bu şuurla bugüne geldik, bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Ocağı Şubat'ı Mart'ı beklemeden hemen bütün Ak Partiteşkilatının sokaklara caddelere mahallelere dağılmasını istiyorum. Efendim bu kapıdan kovacaklar.. Kovsunlar.. Sen hele bir git. Bu sokağa giremiyoruz. İstersen girersin. Tehdit ediyorlar, saldırıyorlar. Sinme korkma asla geri adım atma. Zafer mücadele ister, yürek ister, cesaret ister."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.