Politika Haber Girişi : 09 Mart 2024 14:15

Bakan Tekin, Uzundere'de Cumhur İttifakı adayına destek istedi...

Bakan Tekin, Uzundere'de Cumhur İttifakı adayına destek istedi...
31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Erzurum'a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Baba ocağı Uzundere'ye ve Oltu'ya gitti.

31 Mart seçimleri öncesinde, Cumhur İttifakı adaylarına destek vermek için memleketi Erzurum'a gelen Milli Eğitim Başakın Yusuf Tekin, Baba ocağı Uzundereye de gitti. 

 

 

Uzundere ziyaretine AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Milletvekilleri, Selami Altınok, Fatma Öncü Abdurrahim Fırat, Mehmet Emin Öz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın da eşlik etti. 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhur İttifakı Uzundere Adayı Sinan Aydın'ın karşıladığı heyet, ilçede bir dizi çalışma yaptı.

 

 

 

 

 

 

Seçim Kordinasyon Merkezi önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapın Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, " Ben Sinan Aydın'ı oy birliğ ile seçmenizi istiyorum baradan. Uzundere'yi seven, Uzundere'ye hizmet etmek isteyen, her kim varsa, hangi partiden aday olduysa gelsin Sinan'ı desteklesin, hep beraber Uzundere'ye hizmet edelim. Uzundere'ye bu yakışır. Cumhur İttifakı, her yerde kendi adaylarıyla seçime giriyor. Uzundere'de de Cumhur İttifakının bir tane adayı var, o da Sinan Başkan. Başka adayımız yok. Ayrıca Sinan benim akrabam, kardeşim. Dolayısıyla hatrımız için Sinan'ı oy birliğiyle seçmenizi istiyorum. Ben Uzundereyi tanıyorum. Uzundere'nin dokusu, coğrafyası, iklimi Cumhur İttifakının özü demektir. Burada başka bir adaya oy çıkacağına ihtimal vermiyorum. Bundan da hiç teretdütüm yok Türkiye'de örnek gösterilecek bir oy oranıyla seçilecek." dedi. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.