Politika Haber Girişi : 21 Eylül 2013 02:23

Bahçeli Isparta'da vatandaşlara seslendi: Çimmek istiyorsanız çimin ama...

Bahçeli Isparta'da vatandaşlara seslendi: Çimmek istiyorsanız çimin ama...
MHP lideri Bahçeli, "Suyun karşısına geçip çimmek istiyorsanız çimin, o da sizin bileceğiniz iş ama sandığa gidip vatandaşlık görevinizi yapın." dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Isparta'da bulunan MHP Lideri Devlet BahçeliUluborlu ilçesinde partisinin teşkilatını ziyaret etti. Ardından Bahçeli, bir çay bahçesinde vatandaşlara seslendi. Ülkenin savaşın eşiğinde olduğunu savunan Bahçeli, "Milletimiz sosyal şiddetin, cinayetlerin, kadınlara haksız muamelelerin olduğu, güvenin olmadığı bir ülke görünümündedir. Ama bütün bunlara rağmen Sayın Başbakan 16-17 yandaş televizyonda, milletin huzurunda gerçekleri saklayarak bildiğini okumaya çalışıyor ve ölçüde kaçıyor" dedi.

ÇİMMEK İSTERSENİZ YİNE ÇİMİN

Vatandaşları sandığa giderek oy kullanmaya çağıran Bahçeli, "Yani Recep Tayyip Erdoğan, böbürlenerek, uluslararası ilişkilerde bulduğun desteklerle iktidarın tüm imkanlarını seferber ederek, dayakla, sopayla, suyla, gazla milleti yönetmeye çalışan bir iktidara milletim diyor ki; 'Oyumla sana cevap veriyorum'. Hepinizin 31 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde sandığa gitmenizi istiyorum. Vatandaşlık görevinizi yapın. Tencereyi tavayı yine çalın, o sizin bileceğiniz bir iş. Suyun karşısına geçip çimmek istiyorsanız çimin, o da sizin bileceğiniz iş. Gazla kovalanmak isterseniz, kovalananın o da sizi bileceğiniz iş. Ama vatandaş olarak sandığa gidin, sandıktan çıkan AKP'yi sandığı içine gömün" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.