Spor Haber Girişi : 01 Haziran 2018 23:25

B.B. Erzurumspor’da istifa… Kadir Ovat görevinden istifa etti…

B.B. Erzurumspor’da istifa… Kadir Ovat görevinden istifa etti…
B.B. Erzurumspor’da istifa… Kadir Ovat sert ve manidar sözlerle görevinden istifa ettiğini açıkladı…

EKSİ25HABER / ERZURUM - Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yönetim içerisinde yaşanan sorunlar bir istifa getirdi. Mavi Beyazlı kulübün yöneticilerinden Kadir Ovat, “Mevcut yönetim anlayışının Süper Lig’de başarı getirmeyeceğine inandığım ve bu anlayışın tüm uyarılarımıza rağmen devam ettirilmesi nedeniyle görevimden istifa ediyorum” dedi. 

B.B. Erzurumspor’un şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmasının hemen ardından yaşanan yönetim krizi bir istifayla sonuçlandı. Geçtiğimiz hafta şampiyonluk kupasının yönetimin sivil kanadından gizli tutularak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürülmesine tepki göstermesiyle başlayan yönetim içi kriz henüz dindirilememişken, bir istifa haberi geldi. 

 

"SEKMEN'İN İYİ NİYETİ SUİSTİMAL EDİLİYOR"

Mavi Beyazlı kulüpte uzun yıllardır yöneticilik yapan Kadir Ovat, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa kararının mevcut yönetim anlayışıyla alakalı olduğunu ifade eden Ovat, şunları söyledi: 

Üzülerek söylemek istiyorum ki, Onursal Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in fedakarca yaptığı destekler, yönetimin belediye kanadını temsil eden kişilerce suistimal edilmekte, kulüp son derece amatörce yönetilmeye çalışılmaktadır. “Herşeyi ben bilirim” anlayışıyla kulübün yönetilmek istenmesi, Süper Lig’de mücadele edecek takımımız için ciddi bir tehlike arz etmektedir. Tüm uyarılarımıza rağmen, bu anlayıştan vazgeçilmemesi, ortak aklın ortadan kaldırılması, Mehmet Sekmen’in mütevaziliği ortadayken, onu yönetimde temsil edenlerin kibir ve egolu davranışları, yönetimin sivil kanadını “yok sayma” çabaları beni istifa noktasına getirmiştir. Özetleyecek olursam, Süper Lig gibi son derece profesyonellik gerektiren bir lige amatörce hazırlanıldığını görmem ve bu durumu değiştiremeyecek olduğuma olan inancım nedeniyle görevimden istifa ediyorum. Bu vesileyle yapılacak tüm transferleri, menajerlerle ilişkiler başta olmak üzere tüm gelişmeleri yakından takip edeceğimi belirtir, başta görev aldığım süreçte kulübümüze her türlü desteği sağlayan Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’e, iyi niyetiyle çalışan tüm yönetici arkadaşlarıma, futbolcu kardeşlerime, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, yardımcı antrenörler ve Sportif Direktörümüz Zafer Demir’e, kulüp müdüründen, malzemecisine kadar tüm personele ve vefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum… 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.