Politika Haber Girişi : 18 Mart 2023 20:06

Avukat Karadabağ, AK Parti'den aday adayı...

Avukat Karadabağ, AK Parti'den aday adayı...
Erzurum Barosu Avukatlarından  Hakan Karadabağ,  AK Parti’den Erzurum Milletvekili Aday Adayı oldu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Ankara Hukuk Fakültesi’nden mezun olan ve Erzurum Barosu’nda uzun yıllar Avukatlık yapan Karadabağ, Adalet ve Kalkınma Parti’nde İl Seçim İşleri Başkanlığı, görevlerinde de bulunmuştu. Halen  Erzurum Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren Karadabağ, Seyid Hacı Ahmet Baba Ailesi’nin de damadı. 
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Karadabağ,  “Ak Parti'de uzun yıllardır çeşitli kademelerde hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Karadabağ, ''28. dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde davası millete hizmet olan, yıllarca neferi olmaktan onur duyduğum AK Parti’den memleketim Erzurum için aday adayı başvurumu yapmış bulunuyorum. Uzun yıllar AK Parti ’de hizmetlerimi aralıksız sürdürdüm. Türkiye Yüzyılı için ben de aday adayıyım.  Rabbim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde milletimize hizmet  etme şerefine nail etsin. Partimizin tüm aday adaylarına hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.