Gündem Haber Girişi : 04 Kasım 2021 18:32

AVUKAT EBUBEKİR ELMALI BABA OCAĞINA GELİYOR

AVUKAT EBUBEKİR ELMALI BABA OCAĞINA GELİYOR
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yeni MYK’sında yer alarak Adalet ve Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak atanan Elmalı bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a geliyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı önümüzdeki günlerde baba ocağı olan memleketi Erzurum’u ziyaret edecek.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yeni MYK’sında yer alarak Adalet ve Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak atanan Elmalı bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a geliyor.

 

"Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün kurmayları olarak Türkiye genelinde başlayan bir Değişimin neferi olarak bütün illerimiz de başlatmış olduğumuz ‘’Değişim’’ sloganımız ile il il ziyaretler de bulunarak Değişim’i insanlara anlatacağız." diyen Elmalı, Erzurum'un siyaseten önemine vurgu yaparak, " Tarihten bu güne Erzurum, siyasi anlamda belirleyici illerden birisi olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'de bunun bilincinde. Bizlerde bu bilinçle Baba ocağımıza gelerek "Değişim" Hareketin,i Cumhuriyeti kuran şehirden başlatmak istiyoruz." dedi... 

 

ELMALI NE ZAMAN ERZURUM’DA?
Elmalı 12 Kasım Cuma günü sabah hava yoluyla Erzurum’a inecek. Parti'de İl başkanı ve İlçe başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirecek olan Elmalı, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer'i ve STK'ları ziyaret edecek.

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı 13 Kasım Cumartesi günü Sway Hotels de basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelecek.

 

Ebubekir Elmalı Erzurum ziyareti öncesi şunları söyledi; “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi için bayrak ve vatan birliği en önemli iki değerimizdir. Erzurumlu hemşerimiz içinde her zaman vatan ve bayrak sevgisi her sevginin önünde olmuştur. Erzurum bu özelliği nedeniyle sayın genel başkanımızın en çok önem verdiği şehirlerin başında gelmektedir. Bir Erzurumlu olarak bu şehri ve şehrin sorunlarını zaten yakinen biliyoruz. Bu sorunların çözüme kavuşması için Bismillah dedik ve yola çıktık. Şehrimin sorunlarının çözülebilmesi için parti kurmayları olarak rasyonel çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle memleketim Erzurum’a daha sık geleceğiz ve hemşerilerimizin sıkıntılarını ve çözüm önerilerimizi sürekli kamuoyunda canlı tutacağız. Şunu biliyorum ki bu kadim şehre hizmet etmek halka hizmettir. Halka hizmet etmek ise Hakka hizmet etmektir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.