Spor Haber Girişi : 29 Eylül 2013 01:52

Atletizmin yeni patronu Çintimar oldu...

Atletizmin yeni patronu Çintimar oldu...
Atletizm Federasyonu olağanüstü genel kurulu bugün Ankara'da yapıldı. Seçimlere tek aday olarak giren Fatih Çintimar başkan seçildi...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Atletizm Federasyonu olağanüstü genel kurulu bugün Ankara'da yapıldı. Seçimlere tek aday olarak giren Fatih Çintimar başkan seçildi...  Toplam 178 delegenin katılıp, tamamının oy kullandığı seçimlerde, başkan adayı Fatih Çintimar'a 145 oy verilirken, 28 oy da boş çıktı. 5 oy ise geçersiz sayıldı. 
Crowne Plaza Oteldeki Olağanüstü Genel Kurula, Federasyon Başkanı Hüseyin Yıldırım, Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Federasyon eski başkanı Mehmet Terzi'nin yanı sıra camianın önde gelen isimleri katıldı.
Başkanlığını Fazlı Bayram Hadi'nin yaptığı divan kurulunda Dündar Ziya Gültekin, Coşkun Dere ve Faruk Çıgıroğlu yer aldı. 
Mehmet Terzi'nin istifası sonrasında Federasyon Başkanı olan Hüseyin Yıldırım, eski federasyon başkanlarını Mehmet Yurdadön ve Mehmet Terzi'ye teşekkür ederek yeni seçilecek başkana başarılar diledi. 
Yeni başkan Fatih Çintimar, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, "Atletizm camiasına yakışır bir seçim oldu. Ben ve arkadaşlarım, büyük bir yükün altına girdiğimizin farkındayız" dedi. Çintimar, şunları söyledi:
"Bizi ileriye gitmeyi hedefleyen bir atletizm camiası bekliyor. Biz de bu camiayı ileriye taşıyabilmek için bütün gücümüz ve ekibimizle birlikte gece gündüz çalışacağız. Atletizm'i tüm illerde yapılır hale getirebilmek için buralardaki antrenör sayımızı ve kalitemizi, branş sayılarını da artırarak yükseltmeye gayret edeceğiz. Var olan ve yeni çıkacak yetenekli çocuklarımızı, hazırladığımız 2016 planımız doğrultusunda yetiştirip, bunlara 2020 hedeflerimizi de ekleyeceğiz. Bugün itibariyle topladığımız veriler ışığında, yaklaşık 20-25 gün sonra bir çalıştay düzenleyeceğiz. Bu toplantıya camiamızdan herkes davetlidir" diye konuştu.

Atletizm Federasyonu Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

Başkan Fatih Çintimar, üyeler: Selim Terzi, Atif Ala, İ.İlhan Hatipoğlu, Ali Aksu, Celalettin Deniztoker, Sürüri Akgün, Adnan Şeker, Mehmet Kesen, S.Münir Yaraş, Muzaffer Karadeniz, M.Yasin Taş, İsmail Elgaz, Hasan Çavuşoğlu, İsmail Beyazit.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.