Gündem Haber Girişi : 07 Temmuz 2015 23:17

Atatürk Üniversitesi'nde Kış Sporları Enstitüsü açılıyor...

Atatürk Üniversitesi'nde Kış Sporları Enstitüsü açılıyor...
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Atatürk Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan sekizinci enstitünün Kış Sporları Enstitüsü olduğunu açıkladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Atatürk Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan Kış Sporları Enstitüsü'nde sona gelindi. Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak müjdeyi gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde verdi. Koçak, Kış Sporları Enstitüsünü Erzurum'a kazandıracaklarını belirterek, "İnşallan 8. Enstitümüz Kış Sporları Enstitüsü olacak. İlk bakanlar kurulu toplantısında kararın imzalanmasını bekliyoruz"dedi.
Kurulacak enstitü ile beraber, artık kış sporcularının diplomalı birer sporcu olacağını da ifade eden Rektör Koçak, "Enstitü sadece Erzurum'a değil, bütün ülkeye önemli bir katkı sağlayacak. Eğitimli sporcularımızla dünyada söz sahibi olacağız"diye konuştu. Rektör Koçak ayrıca üniversitenin 2015-2016 öğrenim sezonuna 200 bine yakın öğrenciyle başlayacağını da sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.