Gündem Haber Girişi : 23 Temmuz 2022 16:59

Arzen Dondurma ilk 10'da!

Arzen Dondurma ilk 10'da!
Erzurum'da doğup, Türkiye'nin lezzetleri arasına girmeyi başardığı gibi ünü ülke sınırlarını da aşan Arzen Dondurma, gastronominin önemli isimlerinden oluşan 10 kişilik jüri tarafından "TOP 10" listesinde gösterildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da doğup, Türkiye'nin lezzetleri arasına girmeyi başardığı gibi ünü ülke sınırlarını da aşan Arzen Dondurma, gastronominin önemli isimlerinden oluşan 10 kişilik jüri tarafından "TOP 10" listesinde gösterildi. 

 

 

 

Hürriyet gazetesinin Lezzetli Hayat ilavesinde yapılan değerlendirmede, 10 kişiden oluyan jüriye, "en kaliteli malzemeden, en lezzetli dondurma adresleri" soruldu. Her bir jüri üyesi, kendi kriterleri doğrultusunda "favori dondurması"nı gerekçeleriyle birlikte okuyucularla paylaştı. 

Arzen Dondurma'yı "favori dondurma" olarak gösteren jüri üyesi ve aynı zamanda Hürriyet Gazetesi Gastronomi Yazarı Ebru Erke gerekçesini de “Kendi süt çiftliklerini kurmuşlar. Doğal salep, bölgeye has bitkilerle beslenen keçi ve ineklerin sütüyle yapılıyor” ifadeleriyle aktardı. 

Gürcistan’ta ve Dubai’de de şubeleri bulunan ve birçok ülkenin de vatandaşlarına ikram etmek için görüşmelerini sürdürdüğü ARZEN Dondurma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç da "En iyi dondurma markaları arasında olmaktan mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.