Spor Haber Girişi : 02 Haziran 2021 16:34

Ali Demirhan adaylığını ERKHABER TV’de açıkladı.

Ali Demirhan adaylığını ERKHABER TV’de açıkladı.
Dün akşam yayınlanan Birebir Futbol’a katılan BB Erzurumspor eski başkanı Ali Demirhan önemli açıklamalarda bulundu. Demirhan, ‘’17 Haziran’da yapılacak olan BB Erzurumspor kongresinde ben ve arkadaşlarım yönetime talibiz’’dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in ‘’Artık kulüpten elimi çekiyorum. Yönetime talipli olanlar varsa gelsin alsın’’ açıklamalarının yankıları sürerken, eski başkan Ali Demirhan ERK Haber TV’de yayınlanan Birebir Futbol’a telefonla bağlanarak 17 Haziran’daki kongrede aday olduğunu açıkladı. Başkan Sekmen’den maddi değil, manevi destek istediklerini belirten Demirhan, ‘’ Kim bizimle hareket etmek istiyorsa kapımız herkese açık’’dedi.

 

İşte Demirhan’ın o açıklamaları;

 

Onursal başkanımızın talihsiz bir açıklaması oldu. Ben üzüldüm. Biz Sekmen’le çalıştık. Takımın başarısı için omuz omuza mücadele ettik. Takımı şampiyon yaptık. Mehmet Sekmen’in serzenişlerinin haklı olduğu düşüncesindeyim.  Biz Erzurumspor’un 17 Haziran’da yapılacak olan kongresinde arkadaşlarımla birlikte başkanlığa talibiz. Bu çok net. Bu soruyu kimse bana sormasın bir daha sizden ricam. Erzurumspor’un borçları oturulur konuşulur. Erzurumspor, 50 milyon borcu ödeyemeyecek bir camia değil. Bunu samimiyetle söylüyorum. Kim bizimle birlikte hareket etmek istiyorsa kapım herkese  açık. Bir tek Mehmet Sekmen’in oluru, rızası ve manevi desteğini istiyorum. Ben Mehmet Sekmen’le Erzurum’a gelip istişare edeceğim.  Eğer Mehmet Sekmen bize karşı duruyorsa biz bu işte yokuz.

Bu programdan sonra Mehmet Sekmen’i arayacağım. Herkes haddini bilecek. Ben biliyorum. Hiç kimse Erzurumspor’a yaptıkları, hizmetleri ve destekleri konusunda Başkan Sekmen’in hakkını yiyemez. Hakaret edemez. Başkan’a hakaret edenler önce başkandan bir fazlasını ortaya koymaları lazım.’’

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.