Politika Haber Girişi : 30 Nisan 2018 17:27

Ali Demirhan aday adalı oldu...

Ali Demirhan aday adalı oldu...
BB Erzurumspor eski Başkanı İşadamı Ali Demirhan AK Parti'den aday adayı oldu...

EKSİ25HABER / ERZURUM - BB Erzurumspor eski Başkanı İşadamı Ali Demirhan AK Parti'den aday adayı oldu...

BB Erzurumspor'un 2 yıl üst üste şampiyon olarak TFF 1. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan işadamı Ali Demirhan, Ak Parti Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı. 

Demirhan, Geçtiğimiz dönem 1 Kasım seçimleri için de aday adayı başvurusunda bulunmuş ancak listeye girememişti. 24 Haziran seçimleri içinde aday adaylığı başvurusunda bulunan Demirhan, "Artık güçlü bir lider ve yeni bir Türkiye var. Bu süreçte herkes ülkemiz için elini taşın altına koymalı. Başta spor olmak üzere bir çok alanda hizmetlerim oldu. Artık siyaset alanında da ülkeme hizmet etmek istiyorum"dedi. 

ALİ DEMİRHAN KİMDİR?

1976 Erzurum doğumlu olan Ali DEMİRHAN, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Ali Demirhan, 2009 yılında "Yurtdışındaki en başarılı Türk işadamı" ödülünü aldı. Ali Demirhan'ın, Dubai Emiri Al Maktum'un sahip olduğu "Meydan" şirketi ile ortaklaşa yapımını üstlendiği "Meydan Projesi", Dünya'nın yatayda en uzun binası olma özelliğine sahiptir.Beş dil bilen Ali Demirhan; turizm alanında Türkiye'de başarılı işlere imza attı. Bir dönem BB Erzurumspor Kulübü Başkanlığını da yürüten takımın TFF 1. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Demirhan aynı zamanda Beşiktaş Spor Kulübü Uluslar arası İstişare Heyet Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Ali Demirhan, evli ve üç çocuk babasıdır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.