Politika Haber Girişi : 25 Ocak 2024 12:34

Akpunar: Milli görüş Belediyeciliğini Aziziye'ye hakim kılacağız

Akpunar: Milli görüş Belediyeciliğini Aziziye'ye hakim kılacağız
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, saha çalışmalarını sürdürüyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Makam, mevki derdinde olmadıklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, " Tek muradımız var yapacağımız hizmetlerle vatandaşımızın gönlündeki yerimizi sağlamlaştırmak" dedi.  

 

Seçimi kazanmasına kesin gözü ile bakılan YRP Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, " 31 Mart seçimleri sonrasında, milli görüş Belediyeciliğini Aziziye'ye hakim kılacağız. Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi, adil düzen'i Aziziye Belediyesine de getireceğiz. Hemşerilerim beni iyi tanırlar, bizim makam, mevki gibi bir derdimiz yok. bizim derdimiz millet, ahdimiz hizmet." dedi. 

 

Afaki vaadlerle vatandaşı kandırmayı doğru bulmadığını ifade eden Akpunar, " Aziziye'yi, hirkesin yaşamak istediği bir ilçe haline getireceğiz. Hizmet ederken önceliklerimizi vatandaşın taleplerine göre belirleyeceğiz. İşsize iş, aşsıza aş olacağız. Belediye faaliyetleriyle ilgili kararları alırken, ilçe sakinlerinin, özellikle de muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alarak hareket edeceğiz. Belediye Meclisi toplantılarını ve belediyenin yaptığı ihaleleri canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapacağız. Barınma, gıda, ulaşım gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyulan tüm alanlarda, daha kaliteli hizmeti, daha düşük fiyata sağlamaya gayret göstereceğiz. Özellikle Ilıca Bölgesinde Çiftçinin ürün verimliliğini artırması için, Atatürk Üniversitesi ile iş birliği halinde çalışacağız. Ürününü pazarlamada çektiği sıkıntıları ortadan kaldıracağız. Yöresel ürünlerini pazarlaması için ilçede yöresel ürün pazarı kuracağız. Tüketim ve üretim kooperatiflerinin kurulmasına öncülük edeceğiz. Altyapı, yol, kaldırım, çevre temizliği hizmetlerini en iyi şekilde yerine getireceğiz. 

 

Anlayacağınız; planlı ve programlı çalışacağız, işi ehline vereceğiz, yolsuzluk ve israfa kesinlikle geçit vermeyeceğiz, belediyenin yani vatandaşın olan mülklerine sahip çıkacağız, partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız hizmette adaleti sağlayacağız, kapımız herkese açık olacak, şeffaf olacağız yerel ve kültürel değerleri koruyup zenginleştireceğiz, halkımız ile bütünleşeceğiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.