Gündem Haber Girişi : 29 Nisan 2023 13:21

AK Parti'nin Palandöken'de gövde gösterisi

AK Parti'nin Palandöken'de gövde gösterisi
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı, son yerel seçimlerde ilçedeki havayı değiştiren "çadır toplantıları"na yeniden start verdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Palandöken İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun organize ettiği ve liste bir adayı Selami Altınok'u ilk olarak ağırladıkları "çadır toplantısı" Abdurrahman Gazi TOKİ konutlarında yapıldı.

Önceki gün İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Erzurum mitinginde toplanan kalabalığın en az iki katı fazlasıyla "çadır toplantısı" icra eden Sunar ve Ömeroğlu ikilisi adeta gövde gösterisi yaptı. AK Parti teşkilatlarının en başarılı isimlerinden biri olan Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, birlikte uyum içerisinde çalıştıkları Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ile birlikte 14 Mayıs seçimleri için yine fark oluşturan bir çalışmaya imza attı.

2019 yerel seçimleri öncesinde başkanlığa aday olan Muhammet Sunar'ı seçmenlerle buluşturmak için "çadır toplantıları" düzenleyen ve oldukça başarılı bir sonuç alan Ömeroğlu, bu kez aynı organizasyonu Belediye Başkanı Sunar ile birlikte milletvekili adayları için başlattı.

Abdurrahman Gazi TOKİ konutlarında ilk yapılan çadır toplantısının ilkine AK Parti Milletvekili ve liste bir adayı Selami Altınok'u konuk eden Sunar ve Ömeroğlu ikilisinin toplantısına ilgi yoğun oldu. Kalabalığı görenler, "İYİ Parti'nin genel başkanının toplayamadığı kalabalığın iki katını AK Parti site toplantısında toplayabiliyor" yorumlarını yaptı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.