Politika Haber Girişi : 14 Mart 2024 12:46

AK Parti'nin Aziziye Mesaisi

AK Parti'nin Aziziye Mesaisi
AK Parti Genel Merkez anketlerinde oylarda düşüş tespit ettiği Aziziye için Erzurum teşkilatını uyardı. Bunun üzerine harekete geçen SKM, Bir günde Aziziye için milletvekillerini, Büyükşehir Belediye Başkanını, İl Başkanını seferber etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Merkezde Cumhur İttifakı'nın en çok zorlanacığı ilçe olarak yorumlanan Aziziye'de yorumları Genel Merkez tarafından yapılan ankette doğruladı. Genel Merkezin oylarda ciddi bir düşüş tespit ettiği Aziziye ilçesi için Ak Parti adeta seferber oldu. 

 

 

Erzurum'da bulunan Milletvekilleri birer saat arayla Aziziye ilçesinde seçim çalışmalarına katılmak için SKP tarafından görevlendirildi.

 

 

 

 

 

Milletvekili Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, ilçeye giderek, aday Eyüp Tavlaşoğlu ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdi. 

 

 

 

Yine aynı gün Erzurum'da bulunan Maliye Bakan Yardımcılığı yapmış bir isim olan ve hali hazırda AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcılığı görevini yürüten Cengiz Yavilioğlu'da Aziziye ilçesine gitti. 

 

 

 

Özellikle Ilıca'da seçim çalışması yapan AK Partili vekiller, düşen oyları konsolide etmek için gayret gösteriyor. 

 

 

 

 

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'de aynı gün akşam saatlerinde Ilıca'nın köylerinde AK Parti adayı Eyüp Tavlaşoğlu ile bilrikte seçim çalışmalarına katıldı. 

 

 

 

 

Yine Akşam saatlerinde İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu'da Gez köy'de seçim zalışması yaptı. 

 

 

AK Parti'nin neredeyse tam kadro Aziziye'ye çıkarma yapması vatandaşlar tarafından Yeniden Refah Partisi Adayı Emrullah Akpunar'ın dişli bir rakip olmasına bağlayarak, " Yirmi yıldır ilk kez, aynı günde, Aziziye bu kadar vekili, Başkanı ağırladı. Bu ilçemizde bir ilk. " yorumlarını yaptılar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.