Gündem Haber Girişi : 24 Mart 2021 15:16

AK Parti MKYK'da 2 Erzurumlu...

AK Parti MKYK'da 2 Erzurumlu...
Listede Erzurum’dan da iki isim kendisine yer buldu. Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Abdurrahim Fırat 75 kişilik MKYK’ya giren isimler oldu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti’nin bugün Ankara’da yapılan 7’nci Olağan Büyük Kongresi’nde 75 kişiden oluşan partinin en üst yönetimini oluşturan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na (MKYK) Erzurum’dan Efkan Ala ile Abdurrahim Fırat girdi. Bir önceki MKYK’da yeralan Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban ise bu kez Merkez Disiplin Kurulu’nda kendine yer buldu. 

AK Parti’nin büyük bir coşku 7’nci Olağan Büyük Kongresi’nde merakla beklenen MKYK listesi de belli oldu. Yapılan tüzük değişikliğiyle 50 kişiden oluşan MKYK’nın sayısı 75’e çıkarılırken, bir önceki listede yeralan 21 isim liste dışında kaldı. 

 

Listede Erzurum’dan da iki isim kendisine yer buldu. Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Abdurrahim Fırat 75 kişilik MKYK’ya giren isimler oldu. Ala ve Fırat’ın partinin en üst organı olan MKYK’da görev alması Erzurum’da memnuniyetle karşılandı…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.