Gündem Haber Girişi : 06 Ağustos 2017 23:36

AK parti Aziziye'de skandal atama..

AK parti Aziziye'de skandal atama..
Geçtiğimiz ay Aziziye İlçe Başkanlığı'na atanan Selim Alak'ın sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımlar ortaya çıktı. Alak, bugün genel merkezin talimatıyla görevden alındı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden başa gelmesinin ardından kendi içerisindeki dönüşümü hızlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan özellikle geçmişi karanlık olan isimler için 'Partiye zarar verenler, metal yorgunluğu olanlar ikinci uyarı yapılmadan görevi bırakın" çağrısı yapmıştı. İşte tam da bu noktada düğmeye basılan illerden biri olan Erzurum'da "metal yorgunluk" gerekçesiyle görevden el çektirilen Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş'in yerine ataması yapılan Selim Alak, yaşanan şok bir gelişmeyle 3 gün sonra görevinden alındı. Alak'ın görevden alınmasına, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların etkili olduğu öğrenildi.  

Aziziye İlçe Başkanlığı'na birkaç gün önce genel merkez tarafından atanan Selim Alak'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı skandal paylaşımlar bugün ortaya çıktı. Bazı partililer tarafından noterden de tasdik edilen paylaşımların ortaya çıkmasının ardından Selim Alak'ın yine genel merkez tarafından istifası istendi. Alak, genel merkezden gelen bu istek üzerine akşam saatlerinden istifasını verdi. 

"SEÇİMDE SANDIK YERİNE, AYAKKABI KUTULARI KULLANILACAK!"

Özellikle 17/25 Aralık Operasyonu hakkında övücü mesajlar atıp, "2014 Mart seçimlerinde sandık yerine ayakkabı kutuları kullanılacak' mesajını paylaşan Alak, bir diğer mesajında ise şu ifadeleri kullanıyor: Yeni ayakkabı kutularını attım. Ne bileyim ki içine para dolduruluyor tuhhh. Yazıklar olsun milleti aldatan ve üzerine pişkin pişkin açıklamalarda bulunan ve onun bunun  işi diyen zavallılara. Gel otuz mart gel. Ayakkabı kutularına oy verelim?. 

NOTER'DEN ONAYLI BELGELER

Alak'ın İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi Aziziye'de büyük tepki topladı. Selim Alak'ın bu mesajları reddetme ihtimalini düşünen bazı vatandaşlar Noterden durumu onaylatmayı da ihmal etmemiş. Gelen tepkilere karşı direnemeyen Alak bugün saat 12:00'de hesabını kapatma yolunu seçse de görevden alınmaktan kendisini kurtaramadı. 

Kaynak: Yeni Akit

GÖREVDEN ALINDI

Öte yandan Alak, genel merkezin talimatıyla bugün görevden alındı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.