Politika Haber Girişi : 21 Mart 2015 01:41

23 Mart'ta Erzurum'da yine temayül var...

23 Mart'ta Erzurum'da yine temayül var...
AK Parti aday belirleme çalışmalarında STK'lar da söz sahibi olacak.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK PARTİ merkez yürütme kurulu aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının (STK'ların)'da sürece dahil edilmesi konusunda prensip kararı aldı. Buna göre Erzurum'da vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri bütün STK'ların yönetim kurulu üyeleri yapılacak olan temayül için Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezi'ne davet edildi. Saat 10:00'da başlayacak temayülde oy kullanacak olan yönetim kurulu üyeleri kimleri milletvekili olarak görmek istediklerini oy pusulalarına yazmak suretiyle kanaatlerini bildirecek.

YEŞİLYURT: ADAY ADAYLARIMIZA EŞİT MESAFEDE OLDUK

ERZURUM'DA gerçekleştirilecek olan temayül programına tüm STK'ları davet edeceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt "Gerek aday adayı başvuru sürecinde gerek parti içi temayülde gerekse genel merkezimizde yapılan mülakatlarda il başkanlığı olarak her aday adayımıza eşit mesafede olduk ve STK lar ile yapılacak olan bu temayülde de tarafsızlığımızı koruyacağız. Erzurum için en isabetli kararları alarak bu süreci adil ve demokratik bir şekilde sonlandırmayı hedefliyoruz. Şimdiden bu sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.