Gündem Haber Girişi : 19 Mayıs 2024 11:48

19 Mayıs...

19 Mayıs...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: Bağımsızlığın Ateşinin Yakıldığı Gün

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümünü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz!

 

19 Mayıs 1919, sadece bir bahar günü değil, Türk milletinin yeniden doğuşunun, umutlarının yeşermesinin ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcıdır. Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bandırma Vapuru ile Samsun'a ayak basarak, Türk Kurtuluş Savaşı'nın fitilini ateşlemiştir.

 

Atatürk, bu günü Türk gençliğine armağan ederek, onlara olan inancını ve güvenini açıkça göstermiştir. Gençliğe, milletin kaderini emanet ederek, vatanı korumak ve kalkındırmak için onlardan büyük sorumluluklar almasını istemiştir.

Sevgili gençlik!
Atatürk'ün bizlere mesajını hiçbir zaman unutmayalım. Her olumsuzlukta kulaklarımızda, her yorgunluğumuzda kalbimizde çınlasın!

 "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Yeni nesil, Cumhuriyeti bizden çok daha iyi anlayacak ve yaşatacaktır!

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türk milleti için çok önemli bir gündür. Bu günü kutlarken, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını yaşatmak ve gençlere ilham kaynağı olmak hepimizin görevidir.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

 

Ruhumuzda Atatürk, Kalbimizde Türkiye!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.