Gündem Haber Girişi : 27 Nisan 2021 16:36

19 MAYIS'A ERTELENDİ

19 MAYIS'A ERTELENDİ
Memleket Hareketinde beklenen gün 19 Mayıs'ta...

EKSİ25HABER / ERZURUM - CHP'den ayrılarak Memleket Hareketini kuran ve hareketi partileştirme çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce Parti kuruluş dilekçesini 23 Nisan'da İç İşleri Bakanlığı'na sunacaktı. Beklenen olmadı. Pandemi nedeniyle kalabalık toplantılar yapılmasının yasak olması nedeniyle, Parti kuruluşunun açıklanması 19 Mayıs'a ertelendi. Parti kurucuları 19 mayıs tarihini seçmekteki maksatlarını,  " Türkiye'nin yeniden bir kurtuluşa, uyanışa ihtiyacı var. 19 mayıs bu ülke için son derece önemli bir tarih, kurtuluş meşalesinin yakıldığı gün. Memleket Partisi'nin kurulmasıyla da İnşallah bu ülke, kokuşmuş iktidardan, vazgeçmiş muhalefetten kurtulacak" diyerek açıkladılar... 

Bu arada Erzurum'da da meraklı bekleyiş sürüyor. İl Başkanını belirleyen, hatta İl Binasını bile şimdiden tutan Erzurum'da da teşkilatlanma çalışmaları hızla sürüyor. "Geç olsun güç olmasın!" diyen Memleket Hareketi gönüllüleri, bir çok ilçede ilçe başkanlarını da belirlemiş durumda. Parti kurulma dilekçesi verilir verilmez harekete geçeceklerini belirten Memleket Hareketi gönüllüleri, " Erzurum'da konuşulmayanları, konuşacağız, çiftçinin, esnafın, emeklinin, gençlerin sıkıntılarını yüksek sesle dillendireceğiz. Daha şimdiden ciddi bir üye sayısına ulaştık. Parti kurulur kurulmaz üye çalışmalarımızı yaparak, sahaya ineceğiz. Kime oy vereyim diyenler için Muharrem İnce alternatif olmuş durumda." dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.