Gündem Haber Girişi : 25 Temmuz 2016 21:58

FETÖ'nün Erzurum'a özel, 'Şifa' karargahı ortaya çıktı

FETÖ'nün Erzurum'a özel, 'Şifa' karargahı ortaya çıktı
FETÖ'ye aitken, devlete devredilen 'Şifa Hastanesi'nde Fethullah Gülen için hazırlanan üç odalı uzun yıllardır kullanılmayan bir özel bölüm ortaya çıktı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da FETÖ'ye aitken, devlete  devredilen 'Şifa Hastanesi'nde Fethullah Gülen için hazırlanan üç odalı uzun yıllardır kullanılmayan bir özel bölüm ortaya çıktı. 
15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen kapsamlı çalışmalarda Erzurum'daki FETÖ ile ilişkili yurt, dernek ve vakıfların kapatılmasından sonra Özel Şifa Hastanesi de kayyumdan Bölge Eğitim Hastanesi'ne devredildi.
Ilıca yolu üzerinde bulunan Özel Şifa Hastanesi, bugünden itibaren Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi'nin Dadaşkent birimi olarak hizmet vermeye başladı. Hastane devralındıktan sonra yapılan tadilat çalışması sırasında 25 Şubat 2005 tarihinde açılan ve o günden itibaren hiç kimsenin kullanmadığı, Fetullah Gülen için hazırlanmış 3 odalı, çalışma ofisi düzeninde  bir bölüm ortaya çıktı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.