Gündem Haber Girişi : 25 Ekim 2016 00:40

Dilek Okuyucu istifa etti...

Dilek Okuyucu istifa etti...
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu görevinden istifa etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu görevinden istifa etti. Okuyucu, istifa gerekçesi olarak "Erzurum EYOF 2017 ve Almaty Winter Universiade 2017 öncesi daha güçlü ve dinamik bir yapılanma oluşabilmesi adına istifa etmiş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Dilek Okuyucu'nun sosyal medyadan duyurduğu istifa açıklaması;

"23 Mayıs 2014 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı görevimden önümüzdeki Erzurum EYOF 2017 ve Almaty Winter Universiade 2017 öncesi daha güçlü ve dinamik bir yapılanma oluşabilmesi adına istifa etmiş bulunuyorum.

Lütfen,hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz. Demokratik bir hakkımı kullanarak seçime girdiğim gibi yine demokratik bu hakkım olan istifa muessesinden yararlanarak en üst yetkili organımıza yani Genel Kurulumuza müracaat etmeyi en doğru yol olarak gördüm.

Çalışma dönemim süresince emek veren başta Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere,tüm kurullarımiza, Federasyon ofisimize, kulüplerinmize, teknik adamlarımiza ve bana çok büyük gurur ve mutluluk yaşatan asli unsurumuz olan sporcularımiza ayrı ayrı teşekküru borç bilirim.

10 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulumuza kadar çalışmalar aynen aksamadan devam edecektir.

Hedefimiz PyeongChang 2018' dir. Sporcularımizin burada da tarih yazmaya devam edeceklerine olan inancım tamdır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.