Gündem Haber Girişi : 29 Eylül 2014 00:47

Arzen Park'tan Erzurum'da bir ilk: Kır düğünü artık hayal değil...

Arzen Park'tan Erzurum'da bir ilk: Kır düğünü artık hayal değil...
Erzurum'da kır düğünü hayali kuranlar artık Arzen Park'ta buluşacak. Dadaşkent E-80 Karayolu üzerinde yapımı süren üstü açılır-kapanır tesis 1 Mayıs 2015'te hizmete açılacak. Şimdiden rezervasyon yaptıranlar yüzde 5'e varan indirimlerden f
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Türkiye'nin en büyük dondurma üretim tesislerinden birine sahip olan Arzen, Erzurum'da bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Dadaşkent E-80 Karayolu üzerinde hem dondurma üretim tesisi hem de et-mangal hizmeti veren Arzen Pastaneleri, havuzbaşı ve kır düğünü hayali kuran çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Üstü açılır-kapanır tesiste beş yıldızlı konfor, açık havada Arzen Park ismiyle yaşatılacak. 150 araçlık açık otoparkının yanı sıra her türlü rahatlık ve konforu içinde barındıracak olan Arzen Park, 1 Mayıs 2015'te hizmete girecek. Şimdiden rezervasyon yaptıranlara ise yüzde 5'e varan indirimler uygulanacak.

SADECE DÜĞÜN DEĞİL, TOPLANTI VE ORGANİZASYONLARA DA EVSAHİPLİĞİ YAPACAK

Arzen Park, havuzbaşı ve kır düğünlerinin dışında birçok aktiviteye de evsahipliği yapacak. Açık havada toplantı ve her türlü organizasyon Arzen Park'ta gerçekleştirilebilecek. Aynı anda Bin'e yakın misafire de hizmet verecek kapasiteye sahip olan tesis, modern görünümü ve konforuyla da göz kamaştıracak. Arzen Park Organizasyon Müdürü Fatih Bayraktutan, Arzen Pastaneleri'nin "Arzen Park" ismiyle  Erzurumlular'ı yine bir ilkle buluşturacağına dikkati çekerek, "Dadaşkent E-80 Karayolu üzerinde bulunan fabrikamızın yan tarafında, Erzurumlular'a havuzbaşı ve kır düğünü imkanı sunuyoruz. Bunun yanı sıra yemekli-yemeksiz toplantılar, mezuniyet geceleri gibi bir çok organizasyona evsahipliği yapacak olan Arzen Park, üstü açılır-kapanır 5 yıldızlı konforuyla da müşterilerimize açık havada unutulmaz anlar yaşatacak. 1.5 milyon TL harcanarak yaptırılan tesisimiz 1 Mayıs 2015'ten itibaren hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca müşterilerimize bir sürpriz yaparak şimdiden rezervasyon yaptırılanlara yüzde 5 indirimde sunduğumuzu söylemek isterim" dedi.

MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİMİZDEN GELEN TALEPLERİ DEĞERLENDİRDİK

Kır düğünü yapılacak bu tesisin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilk olduğunu da hatırlatan Bayraktutan, "Ankara'dan Van'a kadar böyle modern bir tesis yok dersek abatmış olmayız. Tesisimize gelen müşteri ve misafirlerimizin bu yönde talepleri çoktu. Arzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç da bu taleplere kayıtsız kalmadı. Fabrikamızın yan tarafında bulunan alanı park haline getirdik ve çalışmalara başladık. Sezon bitene kadar inşallah hazır hale gelecek. 1 Mayıs 2015 itibariyle de hizmete girecek" diye konuştu.

YATIRIMLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Türkiye'nin en büyük dondurma üretim tesislerinden birine sahip olan Arzen, İstanbul, Bursa ve Diyarbakır başta olmak üzere bir çok ilde bölge depoları açarak ülkenin dört bir tarafına dondurma satışı yapıyor. Gerek tatlıları gerekse dondurması ile kısa sürede Türkiye'de adından söz ettiren ve dev firmaların arasında yerini alan Arzen, son olarak Arzen Park'la da Erzurum'a önemli bir yatırımı daha kazandırmaya hazırlanıyor.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.