Başkan Uçar, zirvedeki yerini korudu...

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sonar Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette Büyükşehir ilçe belediyeleri arasında en başarılı başkanlar arasında yer aldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sonar Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette Büyükşehir ilçe beledileri arasında en başarılı başkanlar arasında yer aldı.

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar , “Bizlere bu dereceyi layık gören hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin medeniyet tasavvuruna yön veren tarihi ilçemiz Yakutiye’de görev yapmak bizler için gurur kaynağı ve onur vesilesidir. Ülke genelinde yapılan ankette Türkiye’nin en başarılı ‘Büyükşehir Belediye Başkanı’ seçilen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Bey’i yürekten kutluyor, bizlere destek veren herkese en kalbi şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise ilçe belediyeleri arasında Türkiye dördüncüsü olan Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar kardeşimi de tebrik ediyorum.”dedi.


30.12.2022 11:44:27