Spor Haber Girişi : 25 Ekim 2016 13:57

Vali Azizoğlu taraftara seslendi... Haydi maça!

Vali Azizoğlu taraftara seslendi... Haydi maça!
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Yarınki maçta taraftar olarak tribünlerdeki yerimizi almalı ve takımımızın tur atlaması için gereken desteği vermeliyiz" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - SPOR Toto İkinci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren, Ziraat Türkiye Kupası'nda da gruplara kalabilmek için evinde Tuzlaspor ile mücadele edecek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a başarı dileyen Vali Seyfettin Azizoğlu, "Bir takımın başarılı olabilmesi için bütünlüğe ihtiyaç var. Şampiyonluklar, yönetim, futbolcu ve taraftarın bir ve beraber hareket etmesi halinde gelir. Dolayısıyla BB Erzurumspor, bu şehrin takımı, bizim, hepimizin gönül verdiği bir kulübümüzdür. Yarınki maçta taraftar olarak tribünlerdeki yerimizi almalı ve takımımızın tur atlaması için gereken desteği vermeliyiz" dedi.
BB Erzurumspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli bir eşikte bulunduğuna dikkati çeken Vali Seyfettin Azizoğlu, "Takımımız ya bu eşiği kazasız, belasız atlatarak içeri girecek ve gruplara kalacak, ya da boynu bükük şekilde geri dönecek. Biz, yakaladığımız bu büyük fırsatı kaçırtmamalıyız" diye konuştu. Taraftarların maç boyunca takımlarını centilmenlik kuralları içinde desteklemelerini de isteyen Vali Azizoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"BB Erzurumspor, tuzla maçını kazanır da gruplara kalır ise, Süper Lig takımları ile maçlar oynayacak. Eğer Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi ülkemizin popüler takımlarının bulunduğu gruplardan birisine düşersek, o maçların oynandığı günlerde şehirde ciddi hareketlilikler yaşanır, esnafımız kazanır, insanımız farklı bir atmosfer yaşar. Böyle bir havayı yakalamanın yolu da, tuzla virajını kazasız, belasız dönmekten geçiyor. Yarınki maçta ben tribündeki yerimi alacak ve Dadaşları sonuna kadar destekleyeceğim. Bu önemli maçta tüm Erzurumspor taraftarlarını tribünlerde görmek istiyorum ve kısaca diyorum ki: HAYDİ MAÇA!"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.