Gündem Haber Girişi : 06 Mayıs 2015 13:38

Taşkesenlioğlu ilçe turunda...

Taşkesenlioğlu ilçe turunda...
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Uzundere ilçesinde yaptığı seçim çalışmasında kadınlarla bir araya geldi. Taşkesenlioğlu, "Kadını güçlendirmek toplumu güçlendirmektir." dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Uzundere ilçesinde yaptığı seçim çalışmasında kadınlarla bir araya geldi. Taşkesenlioğlu, "Kadını güçlendirmek toplumu güçlendirmektir." dedi. 
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu'nun durağı Uzundere ilçesiydi. İlk olarak Ak parti ilçe binasında Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy ve vatandaşlarla görüşen Taşkesenlioğlu, halkın sorunlarını dinledi. Daha sonra çiçekçilik yapan 3 kadın girişimci ile bir araya gelen Taşkesenlioğlu kadınlarla bir süre sohbet etti. Kadınların çiçek satışlarına destek olacağını söyleyen Taşkesenlioğlu, kadınlara KOSGEB desteği önerisinde bulundu. Zehra Taşkesenlioğlu kadını güçlendirmenin toplumu güçlendirmek olduğunu ifade etti.
İLÇEYE HALKA BANKASI MÜJDESİ
Vatandaşlar, milletvekili adayı Taşkesenlioğlu'na ilçede Halk Bankasının olmayışından yakındı. Bunun üzerine Taşkesenlioğlu Halk Bankası Genel Müdürü ile görüşerek vatandaşlara, ilçede bankanın açılması için girişimlerde bulunulacağının müjdesini verdi. Uzundereli vatandaşlar, gölde balık avcılığının yasak olması ve gelir kaynağının istihdam sorunu oluşturduğu belirterek bu yasağın kaldırılmasını istedi. Taşkesenlioğlu'na, işsizliğin en büyük sorun olduğunu aktaran vatandaşlar Uzundere bahçelerinde var olan sulama sorununu paylaştı. Vatandaşlar sağlık problemlerine de dikkat çekerek ilçe devlet hastanesine diyaliz ünitesi talep etti. Vatandaşları tek tek dinleyen Zehra Taşkesenlioğlu sorunların çözümü için gayret sarf edeceğini dile getirdi. Daha sonra ilçe Kaymakamı Hacı Arslan Uzan ile görüşen milletvekili adayı Taşkesenlioğlu kaymakamlığın projelerini dinledi. Ziyarette alternatif doğa sporları ve turizm faaliyetleri üzerinde duruldu.
KADINLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Taşkesenlioğlu'nun bir sonraki durağı Balıklı Köyüydü. Burada da tarla sulama sorunu, sulama suyu ve özel güvenlik çalışanlarının işten çıkarılması konuşuldu. Taşkesenlioğlu, yayla yolu sorununu dile getiren vatandaşlara yetkililerle görüşüleceği bildirdi. Köy muhtarlarının da ilettiği sorunları dinleyen Taşkesenlioğlu daha sonra Kirazlı köyü kadınları ile toplantı yaparak kadınların sorunlarını dinledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.