Gündem Haber Girişi : 28 Haziran 2016 22:54

Son dakika haberi: Atatürk Havalimanı'nda patlama

Son dakika haberi: Atatürk Havalimanı'nda patlama
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İlk belirlemelere göre 10 şehidimiz var. Bir terörist ilk önce kaleşnikofla etrafı taradı ve kendini patlattı." dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Edinilen ilk bilgilere göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali giriş bölümünde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından silah sesleri duyulurken, olayda yaralananların olduğu öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Atatürk Havalimanı giriş çıkışlara kapatıldı.

10 kişi hayatını kaybetti

Meclis'te patlamaya ilişkin bilgi veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Havalimanınn dış hatlar girişinde bir terörist önce keleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlattı. 10 civarında şehidimiz var. 20 civarında da yaralı olduğu söyleniyor. Ayrıca havalimanı metro girişinde de bir patlama olduğu bilgisi geldi" dedi.
Son dakika: CNN  Türk Televizyonu'na konuşan bir görgü tanığı, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin otoparkında olduğunu ve aracına bindiği sırada ilk patlama sesinin duyulduğunu söyledi. Görgü tanığı ayrıca 50'ye yakın silah sesi duyduğunu ve patlamanın ardından ikinci bir bombanın daha patladığını ve çok sayıda ambulansın olay yerine geldiğini söyledi. Ayrıca olayların otopark kısmında gerçekleştiğini iddia etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.