Politika Haber Girişi : 15 Temmuz 2014 12:20

Sırrı Sakık'ın kardeşinden Erdoğan'a seçim desteği

Sırrı Sakık'ın kardeşinden Erdoğan'a seçim desteği
Erdoğan'a bir destek de HDP'li Sırrı Sakık'ın kardeşinden geldi. Erdoğan'ın bağış hesabına 9 bin lira yatıran Namık Sakık, "Faili meçhulleri durdurdu. Kürtlerle Türkleri bir araya getiriyor. Eleştiriler vicdansızlık" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - BDP Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın kardeşi Namık Sakık, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için 9 bin TL bağışladı.
Onun için çalışacağım
2002 yılından bu yana HDP'ye karşı Ak Parti saflarına geçtiğini belirten Namık Sakık, "Tayyip'çiyim ben. Bu adamın gelişiyle gün yüzü gördük. Ama HDP'de insanlar kan üzerinden, şiddet üzerinden siyaset yapıp köşe başlarına oturmakta. Bu ülkenin geleceği Tayyip Erdoğan'a bağlı. O olmadan bu işin olmayacağına inanıyorum. Ben üzüm yemek istiyorum, bağcıyı dövmek istemiyorum. Uçak biletimi aldım, ayın 26'sında muş'a gideceğim. Cumhurbaşkanı adayımız için çalışacağım" dedi.
Ülkenin gerçek lideri
Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Sakık, "Vicdansızlıktır. Bu insan faili meçhulleri durdurdu, bize her konuda yardımcı oldu. Kürtleri-Türkleri bir araya getiriyor. 2002 yılına kadar benim ağabeyim öldürüldü, çevremdeki bir çok insan öldürüldü. Ensemizde namlu uçları, çetelerle uğraştık. Bu adam benim düşüncemi söyleyebiliyor. Hayranıyım. Bu ülkenin gelecek lideridir.  Sağduyulu bütün Kürtlerin Erdoğan'a oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu Muş'ta söyleyeceğim" dedi.

Star


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.