Gündem Haber Girişi : 09 Şubat 2020 18:58

Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Erzurum'da veliler tatil istiyor...

Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Erzurum'da veliler tatil istiyor...
Bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, Erzurum’u yönetenlerden çıt çıkmıyor… Meteorolojiye göre Pazartesi günü sabah 07:00’da en düşük hava sıcaklığı -26’yı gösterecek.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, Erzurum’u yönetenlerden çıt çıkmıyor… Meteorolojiye göre Pazartesi günü sabah 07:00’da en düşük hava sıcaklığı -26’yı gösterecek.

Erzurum’da kar yağışının ardından dondurucu soğuklar etkisini göstermeye devam ediyor.  Gece hava sıcaklığının eksi 26, gündüz hava sıcaklığının ise eksi 20’lere kadar düştüğü kentte veliler tedirgin.  Özellikle ilköğretim çağındaki çocukların bu dondurucu soğuklarda okula gitmelerinin mümkün olmadığını belirten veliler, “İnsan sağlığını tehdit edecek düzeyde dondurucu soğuklarla karşı karşıyayız. Özellikle sabah saatlerinde en düşük hava sıcaklığı eksi 26’ları görecek. Bu çocuklara yazık günah değil mi. Vali Bey’den okulların tatil edilmesi konusunda destek bekliyoruz” dediler.

İşte okulların tatil edildiği bazı iller

Bitlis, Şırnak, Rize, Trabzon, Giresun, Karabük, Zonguldak, Ordu, Artvin, Van

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.