Gündem Haber Girişi : 23 Ekim 2016 11:59

Sekmen, Büyükşehir'in yatırımlarını anlattı

Sekmen, Büyükşehir'in yatırımlarını anlattı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerine Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başkan Sekmen, beraberindekilerle Fuar, Kongre ve Spor Merkezi, Fidan Üretim Merkezi, Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisi, Erzurumspor Tesisleri, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi İkinci Etap Çalışması, Kentsel Dönüşüm alanları, konut projeleri, Bilgi Evleri, Kültür Yolu, Prestij Caddeleri, il genelindeki peyzaj çalışmaları, mesire alanları ile Palandöken Kayak Merkezi'nde gezi ve incelemede bulundu. Yatırım turunda 2016-2017 yılında hayata geçirilen ve planlanan projelerden de bahseden Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerinin kentle ilgili öngörü ve fikirlerini de dinledi. Yatırım turu sonrası Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geçen heyete Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri hakkında brifing sunuldu. Başkan Sekmen, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, "AK Parti İl Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına ilimiz genelinde 2.5 yılda hayata geçirilen, devam eden ve gelecek yıl için planlanan çalışma, proje ve yatırımlarımızı anlattım. AK Siyasetin AK Dava adamlarının şehrimizle ilgili fikirlerini de bir kez daha yakından analiz edip karşılıklı fikir alışverişi ve istişarede bulunduk" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.